За посредници

Интертайм Континентал АД разглежда посредническите фирми, като свои приоритетни партньори и се грижи за тяхната мотивация и сигурност. Коректното заплащане на комисионната е неотменима част от бизнеса.
Размерът на комисионната на посредника при продажба на наши имоти е 2,5%. Тя е платима пропорционално на платените вноски от клиента.
За сигурност на посредника ние допускаме подписването на протоколи при огледите.
ЦЕНОВА ЛИСТА :  http://4t12.qr.ai
Изготвили сме специални брошури за посредници, в които не се споменава конкретния адрес на обекта и отличителни знаци на фирмата, с цел посредника да не се страхува от заобикаляне.

ТЪРСИМ ПАРЦЕЛИ В ГР.СОФИЯ
Предлагаме на Вашето внимание партньорска програма: “Постройте с Интертайм Континентал АД!”, която Ви предоставя следните предимства:
- Ексклузивитет на партньора при продажбата на площите в строителния проект,
- Получаване на комисионно възнаграждение за придобиване на правото на строеж.
- Получаване на комисионно възнаграждение за сумата на договорените подизпълнители, в случай на бартер.
При интерес от Ваша страна ще предоставим специален договор.
Търсим парцел за започване на нов обект жилищно строителство. Ако се занимавате с парцели, това са параметрите, на които трябва да отговаря парцелът: РЗП около и над 2000 кв.м., по възможност с проектна документация, на обезщетение. Квартали: Иван Вазов, Изток, Оборище, Центъра, Лозенец, Южен парк, Медицинска академия, Стрелбище, Бели Брези, Хиподрума, Яворов, Гео Милев, Младост 1,2,3,4.
Търсим както директни купувачи, така и подизпълнители готови да работят на бартер срещу получване на площи в бъдещите сгради. Ако посредникът е помогнал за подобни сделки комисионната му е дължима пропорционално на усвоените средства за строителство.
Търсим строителни фирми за извършване на груб строеж или СМР на бартер срещу апартаменти и гаражи.

За да получите договор за посредническа дейност, моля пуснете запитване на email: sales@intertime.bg